Notice: Constant WORK_DIR already defined in /home/htgsoftw/oncosurg.ro/wp-content/plugins/wwpformcontact/wwpformcontact.php on line 50

Notice: Constant AUTH_CODE already defined in /home/htgsoftw/oncosurg.ro/wp-content/plugins/wwpformcontact/wwpformcontact.php on line 51
Despre noi – Oncosurg

Clinica OncoSurg a luat naștere ca urmare a dorinței de a oferi cel mai bun diagnostic și tratament pentru pacienții cu afecțiuni oncologice. De la înființarea sa în 2008 și până în prezent, au fost tratați în cadrul clinicii noastre peste 13000 de pacienți. Indiferent că se confruntă cu o patologie oncologică sau doresc un consult profilactic, toți pacienții care ne solicită ajutorul sunt tratați cu respect și profesionalism.

Echipa OncoSurg

Site built by HTG-software
ro_RO
en_GB ro_RO

Dr. Dan Eniu

Având un doctorat în chirurgie și supraspecialitate în chirurgie oncologică, supraspecialitate onco-ginecologie, Dr. Eniu a tratat pe parcursul carierei sale peste 10000 pacienți efectuând în medie peste 700 de intervenții chirurgicale pe an, cele mai multe dintre ele prezentând cazuri avansate de cancer.

 

Dr. Iulian Goidescu

Asist.Univ. Obstetrica-Ginecologie 1, UMF Cluj-Napoca. Asistent cercetare Institutul IMOGEN, Cluj-Napoca

Domenii de interes: ginecologie oncologică, medicină perinatală. Competențe obținute: Colposcopie, Ecografie Obstetricală și Ginecologică, Manopere invazive de diagnostic prenatal asistate ecografic. 

Dr. Adelina Staicu

Asist.Univ. Obstetrica-Ginecologie 1, UMF Cluj-Napoca

Absolvent al UMF Cluj-Napoca în 2009, doctorand în specialitatea Obstetrică-Ginecologie, Dr. Staicu Adelina este unul dintre noii medici ai Clinicii OncoSurg.