Consultații medicale de specialitate în chirurgia și ginecologia oncologică

De la înființarea sa în 2008 și până în prezent, au fost tratați în cadrul clinicii noastre peste 5000 de pacienți.

Indiferent că se confruntă cu o patologie oncologică sau doresc un consult profilactic, toți pacienții ce ne solicită ajutorul sunt tratați cu respect, răbdare și profesionalism.

Clinica noastră este specializată în diagnosticarea și tratamentul chirurgical al cancerului de sân, a cancerelor ginecologice, chirurgia tumorilor cutanate (în special a melanomului, inclusiv ganglion santinelă), chirurgia tumorilor de părţi moi (sarcoame) de extremităţi sau retroperitoneale, chirurgia plastică reconstructivă după intervenţii oncologice, chirurgia tiroidei şi paratiroidelor, chirurgia stomacului și colo-rectală.

Consultația medicală presupune, discuția cu pacientul (anamneza), examinarea pacientului, examinarea tuturor documentelor medicale de care pacientul dispune în acel moment, la nevoie prelevarea de probe biologice (biopsii), elaborarea unei scrisori medicale, eventual a unui plan personalizat de management al bolii și explicații detaliate privind boala.

Analizele de laborator, investigațiile imagistice și consulturile în altă specialitate se fac prin colaborări cu specialiști de prestigiu.

Siguranţa pacientului şi a actului medical este una din preocupările noastre principale.

Site built by HTG-software
ro_RO
en_GB ro_RO